Testimonials

Testimonials - Garansys

Het juiste doen met onze klanten: dat is wat wij willen. Het basis gedachtengoed daarvoor is de “Theory of Constraints”. Om voorspelbaar IT-oplossingen te beheren, door te ontwikkelen en te vernieuwen, is meer nodig. Bijvoorbeeld Reliable Scrum, samenwerking, kwaliteit, partners en meedoeners.

Wij maken al enige tijd gebruik van diensten van Metrieken.nl, o.a. op het gebied van FPA training. Wat ons daarbij aanspreekt is dat medewerkers van Metrieken.nl zich niet boven ons plaatsen, maar naast ons staan. Ze denken mee in plaats van ons alleen te vertellen hoe het moet.


Testimonials - Nubiko

Nubiko ontwikkelt complete ICT-oplossingen voor examenconstructie en -logistiek. Door middel van webapplicaties leveren wij software die in de cloud te gebruiken is. Jaarlijks handelen onze applicaties meer dan honderdduizend examens af. Deze software ontwikkelen we releasegewijs zodat klanten kunnen werken met functionaliteit die stabiel en betrouwbaar is.

Metrieken.nl levert ons al enkele jaren diensten op het gebied van begroten d.m.v. functiepunten. De resultaten (omvang) gebruiken wij bij het samenstellen van releases en voor het intern bepalen hoeveel defects te verwachten zijn in een release. Onze ervaring is dat wij op deze manier de releases stabiel en consistent kunnen realiseren, binnen geplande tijd en budget.


Testimonials: LinkedIn aanbevelingen metrieken